BH Tempo Izbor sportiste: Ermin Jusufović najbolji u konkurenciji Invalidskog sporta (FOTO)

U organizaciji sportskog magazina BH Tempo 09, sinoć je u restoranu motela Rudar održana tradicionalna manifestacija Izbor najboljeg sportsiste Tuzlanskog kantona na kojoj su dodijeljena priznanja istaknutim sportistima, klubovima i sportskim radnicima.

U konkurenciji Invalidski sport najbolji je bili Ermin Jusufović, SKISO Sinovi Bosne Lukavac koji je sa reprezentacijom BiH osvojio treće mjesto na Evropskom prvenstvu kao i treće mjesto u prvenstvu BiH sa SKISO Sinovi Bosne Lukavac uz nekoliko osvojenih turnira.

Pored Ermina, u konkurenciji Invalidski sport prizanje je dobila Alma Hodžić Streljački sportski kluba “Konjuh” Živinice,   koja je osvojila niz turnira i množtvo medalja u 2017.g. a najznačajniji među izuzetnim rezultatima je prvo mjesto na prvenstvu BiH.

Sportski kluba “Konjuh” Živinice,  koja je osvojila niz turnira i množtvo medalja u 2017.g. a najznačajniji među izuzetnim rezultatima je prvo mjesto na prvenstvu BiH.

U kategoriji “Pjetlići” priznanje za najbolju sportskinju TK prema izboru magazina BH Tempo 09 pripalo je Medini Baraković i KK Sensei Turija.

Tokom tradicionalne sportske manifestacije u organizaciji sportskog magazina BH TEMPO 09,  uručena su priznanja i zahvalnice sportskim klubovima,sportskim radnicima i sportistima na osnovu postignutih rezultata u 2017 godini.

Kategorije
LUKAVACSPORT

POVEZANI ČLANCI