FK “BSK” Bokavići organizuje plavo-bijelu noć

Fudbalski klub “BSK” Bokavići prvi put u 2018. godini organizuje tradicionalnu zabavu “PLAVO-BIJELA NOĆ”. Nakon što su prošlogodišnje organizovane “PLAVO-BIJELE NOĆI” bile na vrhunskom nivou, sa dobrom posjećenosti čelnici FK “BSK” Bokavići očekuju da se tako nešto ponovi i ovoga puta.

Posjetitelje će zabavljati Nerka Hodžić i Sanjin Band, a organizatori su pripremili i bogatu tomobolu. “PLAVO-BIJELA NOĆ” bit će upriličena u “Clubu Plaža”, u petak 02.02.2018 god; s početkom od 19:00 sati. Cijena ulaznice iznosi 10KM, uz dozvoljen unos jela i pića. Svakom kupovinom ulaznice dikrektno učestvujete u pomoći radu kluba iz Bokavića.

Ljudi kluba iz Bokavića pozivaju sve ljude dobre volje, koji vole zabavu, muziku i dobar provod da obavezno pristupe ovom događaju. Naglašavaju zagarantovano super zabavu uz Nerku i Sanjina, te mnogo dobar provod za sve posjetioce do kasno u noć.

Sve dodatne informacije vezane za kupnju i rezervaciju karata možete dobiti na kontakt broj: +387 61 389-601 (Burde), kao i na našoj zvaničnoj facebook stranici – FK Bsk Bokavići 1958 .

Kategorije
LUKAVAC

POVEZANI ČLANCI