Futsal poslastica u Lukavcu: MNK Lukavac dočekuje FC “Salines Tuzla City” u prijateljskom dvoboju

Lukavački futsaleri, u četvrtak (06.02.2020 god.) će imat čast da na svom terenu u Lukavcu u okviru prijateljske utakmice ugoste trenutnog lidera na tabeli Premijer Futsal lige BiH, popularne “Jarčeve”, ekipu FC Salines Tuzla City.

Ekipu “Salinesa” ne treba puno predstavljati ovdašnjoj javnosti. Predvođeni nekada sjajnim srbijanskim futsalerom, a sada trenerom Predragom Rajićem, te bh.futsal reprezentativcima kao što su: Kahvedžić, Ivanković, Milanović i ostalim majstorima ove igre, garantuju pravu poslasticu u četvrtak na parketu dvorane u Lukavcu.

Ovo će biti prvi sraz ove dvije ekipe i prava prilika za futsalere Lukavca da se pokažu u što boljem svijetlu pred renomiranim protivnikom.

Također ovo će ujedno biti i svečanost za MNK Lukavac, jer su upravo u mjesecu februaru (12.02.2018 god.) osnovali MNK Lukavac.

Susret između MNK Lukavac i FC Salines Tuzla City na programu je u četvrtak (06.02.2020 god;), sa početkom od 17:30h, a ulaz je slobodan.

Iz MNK Lukavca pozivaju sve njihove simpatizere i ljubitelje futsala da dođu i pogledaju trenutnog lidera prvenstva BiH u Futsalu protiv MNK Lukavca. Vjeruju u to da ćete imati šta vidjeti na pomenutoj utakmici.

Kategorije
FUTSALLUKAVACSPORT

POVEZANI ČLANCI