Gdje za novu i koliko to košta ?

Početak je mjeseca decembra, i sigurno najčešće pitanje koje čujete ovih dana je „Gdje ćeš za novu?“.

Mnogi će se za doček nove godine okrenuti kućnoj varijanti, neki će na putovanje, a neki će novu godinu dočekati u nekom od mnogobrojih lokala u našoj okolini.

Zona047.ba Vam donosi neke od ponuda za doček nove godine u lokalima na području općine Lukavac. Cijene dočeka u lokalima na području Općine Lukavac su od 20 do 100 KM.

RESTORAN ROBINZON

Restoran Robinzon za doček nove 2017. godine nudi tri opcije. U hotelu Robinzon goste će zabavljati Ćao Band, a cijena po osobi je 100 KM. U Restoranu goste će zabavljati Ado Kahra a u Vinoteki Robinzon, Mama Mia Tamburaši. Cijena ove dvije opcije je 80 KM. Kompletna ponuda Restorana Robinzon je na principu All Inclusive (neograničeno konzumiranje hrane i pića).

RESTORAN TREŠNJA

Ukoliko želite novu godinu dočekati u Restoranu Trešnja, to zadovoljstvo će Vas koštati 80 KM, a u cijenu ulazi večera i neograničena konzumacija pića. Goste će zabavljati Anis Djedović.

KONOBA DAMAR

Za doček nove godine u Konobi Damar, cijena karte je 55 KM, a u nju je uključeno piće dobrodošlice, hladno predjelo, glavno jelo, salata i deserti.

CLUB PLAŽA

Ako u novu godinu želite uploviti u Clubu Plaža, to će Vas koštati 80 KM. U cijenu je uključeno hladno predjelo, svečana večera i salata. Takođe dozvoljeno je unošenje vlastitog pića. Prisutne goste će zabavljati pobjednik Zvezda Granda Mirza Selimović, VIP Bend i Trubači.

HOTEL SENAD OD BOSNE

Doček nove godine u Hotelu Senad od Bosne će Vas koštati 60 KM. U cijenu je uključena svečana večera, a sve goste će zabavljati bend Druga obala sa vokalnom solisticom.

HOTEL LUKAVAC

Za doček nove godine u Hotelu Lukavac morat ćete izdvojiti 65 KM. Ponuda je na principu All inclusive, a goste će zabavljati Dinela Mušanović, Melbin i Verko Bend te gost iznenađenja.

RESTORAN SIDRO

U Restoranu Sidro na jezeru Modrac za novu godinu nastupa EDI Band – Fazlija i Almira. Cijena rezervacije je 30 KM, uz dozvoljeno unošenje hrane i pića.

HOTEL HAYAT

Goste Hotela Hayat u novogodišnjoj noći zabavljat će Sabina Siočić & Milla Bend. Cijena rezervacije je 30 KM.

CITY BAR

Rezervacija za doček nove godine u City Bar-u je 20 KM, a dozvoljeno je i unošenje hrane i pića.

CAFFE BAR HOLLYWOOD

Cijena ulaznice za doček nove godine u Caffe Baru Hollywood je 25 KM.

TC AGA – MONT POLJICE

Za doček nove godine u TC Aga – Mont Poljice morat ćete izdvojiti 25 KM, a dozvoljeno je unošenje hrane i pića, te gosti će moći uživati uz Duga Bend.

BBCC LUKAVAC

Za novu godinu u BBCC Clubu nastupa Big Brothers Band, a cijena ulaza je 25 KM. U cijenu je uračunato piće dobrodošlice, hladna plata i torta.

DOM KULTURE LUKAVAC

JU Centar za Kulturu Lukavac organizuje doček nove godine. Prisutne će zabavljati Bambus bend, cijena ulaznice je 25 KM, a dozvoljeno je unošenje hrane i pića.

 

Kategorije
NIGHTLIFE

POVEZANI ČLANCI