Košarka: Lukvačanin Dalibor Peršić novi član HKK Široki Brijeg

Lukavčanin Dalibor Peršić novi je član HKK Široki Brijeg. Ovaj 32-ogodišnjak po treći put će obući dres Širokobriježana, a dolazi iz ekipe OKK “Spars” Sarajevo.

Dalibor Peršić se treći put vratio na “Pecaru” i potpisao je ugovor do kraja sezone. Za HKK Široki je uspješno nastupao i u ABA ligi i prvenstvu BiH. U ovoj sezoni je igrao za KK Spars gdje je prosječno imao učinak od 13,8 poena po utakmici. Njegovo iskustvo će sigurno pomoći mlađim igračima Širokobriježana. Peršić bi u dresu novog trebao debitovati već za vikend protiv Zrinjskog u Mostaru. Stoji u saopštenju na zvaničnoj stranici Širokog Brijega.

                                            Foto arhiv: Peršić u drese Širokog Brijega

U izjavi za zvaničnu stranicu kluba Dalibor je izjavio sljedeće:

  • Drago mi je što se vraćam u Široki Brijeg i u klub gdje sam proveo najljepše godine u karijeri, to ne krijem i stalno to spominjem. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći mladim igračima da se razvijaju i da zajedno ostvarimo cilj, a to je ulazak u ligu za prvaka. Volio bih da nas publika dođe podržati, jer se sjećam kad sam prije nastupao za Široki da je Pecara uvijek bila puna. Nadam se da ću se uklopiti brzo u sustav rada novog trenera i da ćemo ovu sezonu uspješno svi zajedno privesti kraju”., izjavio je za službenu stranicu kluba, aktualni reprezentativac BiH i povratnik u našu momčad.

Dalibor Peršić do sada je u karijeri nastupao za Slobodu iz Tuzle i to u dva navrata, Šibenik Jolly, rumunsku Timisoaru i za ekipu Spars iz Sarajeva. Također treba istaći da je Peršić još uvijek član reprezentacije BiH.

Kategorije
SPORT

POVEZANI ČLANCI