NOĆ MODE I GLAMURA U CAFFE SAGITTARIUS – TUZLA: Evo kako će obilježiti 4 godine uspješnog rada!

Caffe Sagittarius iz Tuzle (Zgrada Robot) 28.12.2016 godine sa početkom u 20:00 sati organizuje za svoje goste Modnu reviju svečanih haljina Svjetlane Vuković – Cece modne BH dizajnerke.

Četiri godine postojanja bez konkurencije, uspješnog rada i djelovanja odlučili su obilježiti svečanom revijom te u Novu godinu ući na još većem nivou!

Ceca je na svoju reviju pozvala i neke od gostiju a oni su Plesni studio Rich iz Tuzle, Diaz Kova & Belma Studio te Belma Design. – Odlučili smo da našim gostima ponudimo nešto novo pa smo se ovaj put odlučili za modnu reviju svečanih haljina iz nove kolekcije Svjetlane Vuković. Osim toga bit će još zanimljivog sadržaja i poklona naših partnera. Sve goste koji potvrde svoj dolazak čekat će i bezalkoholni koktel kao piće dobrodošlice – Izjavljuje za naš portal Melisa Kuduzović inače direktorica Caffe Sagittarius-a.

Tu noć objekat će imati drugačiji izgled uz pomoć SET – UP-a iz Tuzle koji se bavi prodajom svjetlosne audio i video opreme, osim toga partneri ovog projekta su i Monin sirupi, Frizersko-kozmetički salon Diva – Zlokovac, MK Beauty studio Lukavac

 

Kategorije
NIGHTLIFE

POVEZANI ČLANCI