Predstavljamo: Uspješna firma TIM FLEŠ iz Devetaka

TIM FLEŠ d.o.o. firma iz Devetaka uspješno radi od Februara 2016. godine. Bavi se prodajom rezervnih dijelova za mnogobrojne traktore (balirke, berače, kombajne, freze, kosačice i još za mnoge druge poljoprivredne mašine i priključke).

Također od sada u našoj ponudi možete pronaći i razne dijelove za motokultivatore. Posebnu ponudu izdvajamo, kod nas možete pronaći i dijelove za kamion, te naravno i kamionsku opremu.

DSC_0018

Garantujemo dijelove za sve vrste traktora, poljoprivrednih mašina te kamiona i kamionske opreme koji su prepoznatljivi po kvalitetu. Nastojimo obezbijediti našim kupcima kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama te posjedujemo širok asortiman proizvoda.

Naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete u sigurnosti. Neki od vodećih i poznatih dobavljača sa kojim radimo su: IMT, IMR, BCS, Universal, Claas, Zetor, Welger, Sip; i mnogi drugi.

Sa posebnim ponosom ističemo da svojim klijentima, pored navedenih raznovrsnih dijelova, izlazimo u susret nabavkom i naručivanjem potrebnih dijelova koje nemamo na trenutnom raspolaganju.

Tokom vremena rada naše firme, stekli smo dosta partnerstva sa velikim firmama, koje su u radu već duži niz godina, i nastojimo zadržati već postojeća partnerstva i sklopiti mnoga druga.

Nalazimo se na magistralnom putu M-4 Tuzla – Doboj, na glavnom ulazu u Devetak. Dođite posjetite nas, i uvjerite se u naše kvalitete!

Kategorije
SPONZORISANI ČLANAK

POVEZANI ČLANCI