Proslavljeni bivši fudbaler tuzlanske Slobode, Samir Kuduzović novi trener FK Radnički Lukavac

Danas je FK Radnički iz Lukavca i zvanično dogovorio saradnju između UO kluba i tuzlanskog stručnjaka, Samira Kuduzovića koji će preuzeti ulogu šefa stručnog štaba FK Radnički Lukavac.

Saradnja sa dosadašnjim šefom, Elvirom Alićem je raskinuta, a Elviru se iz kluba sa “Jošika” iskreno zahvaljuju na korektnom radu i angažmanu u klubu. Novom šefu struke, Kuduzoviću, asistirat će Adnan Šubić koji će na taj način preuzeti ulogu igrač/trener.

“Drago mi je da sam došao u Radnički i čast je raditi u klubu koji ima jasnu viziju i ambiciju za blisku budućnost. Mlad Upravni odbor kluba, spreman na rad i dokazivanje, koji ujedno djeluje kao kolektiv i tako donosi odluke, je garant za postizanje cilja. Radnički ima mladu i kvalitetnu ekipu, a vjerujem da ćemo sa početkom priprema stvoriti i pobjedničku atmosferu te prvenstvo učiniti još zanimljivijim.” – rekao je između ostalog Samir Kuduzović u razgovoru sa PR službom FK Radnički Lukavac.

Pripreme za nastavak prvenstva zakazan je za 27.januara (srijeda) u 17:00, kada će biti održana prozivka i prvi trening.

Kategorije
LUKAVACNOGOMETSPORT

POVEZANI ČLANCI