Tradicija duga 21 godinu: Auto servis “Mehanika” – najbolji izbor za održavanje vašeg vozila

Autoservis Mehanika je porodična firma ovlaštena za održavanje putničkih motornih vozila osnovana 1996. godine sa sjedištem u Lukavcu. Od početka pa sve do danas vlasnik firme Sadik Saletović pronašao je uspjeh u stalnom edukovanju i školovanju zaposlenika prateći tehnologiju u auto industriji i konstantnim ulaganjem u opremu i alate za servisiranje putničkih motornih vozila.

Od perioda 1996. do 2000. godine servis se nalazio u Pionirskoj ulici u Lukavcu, a nakon toga započeta je gradnja novog servisnog centra u Milerovoj ulici u kojem se nalazimo i danas. Od samog osnivanja Autoservis „Mehanika“ gradi svoj ugled na povjerenju i zadovoljstvu stranki.

Pored održavanja vozila za fizička lica nudimo održavanje vozila za firme uz potpisivanje ugovora o saradnji i radnim nalogom o ispravnosti vozila, kao i pripremu vozila za tehnički pregled, pregled pred zimu, pregled prije putovanja, pregled prije kupovine automobila itd.

Servis Mehanika također je opremljen najsavremenijom dijagnostikom BOSCH u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu. U servisu su moguće sve popravke vezane za motor i mjenjač

U auto-servisu “Mehanika” možete obaviti pregled vašeg vozila na najsavremenijim uređajima za dijagnostiku vozila, kao i obnavljanje/punjenje i dezinfekciju klima sistema. Također u “Mehanici” nude usluge servisiranja i popravke klima sistema.

Široki spektar usluga samo u auto-servisu “Mehanika” i to:

– izmjena ulja, pročistača ulja, goriva, zraka, kabine;
– kontrola i popravak kočnica, ovjesa, brtvi,
– kontrola i izmjena tekućine za hlađenje, popravak sustava hlađenja
– kontrola gasa, zategnutosti remenja, itd.
– priprema vozila za tehnički pregled
– generalno uređenje motora
– generalno uređenje mjenjača
– servis spojke (kuplunga)
– kontrola i zamjena amortizera
– popravak i zamjena dijelova prednjeg i stražnjeg ovjesa
– izmjena auspuha,
– popravak sustava podmazivanja i sustava hlađenja
– izmjena kočnica
– čišćenje rezervoara za gorivo,
– ispitivanje i ultrazvučno čišćenje brizgaljki,
– podešavanje svjetala,
– obnavljanje/punjenje i dezinfekcija klima sustava
– Pregled automobila na kompjuterskoj dijagnostici BOSCH
– Zamjena AIR BAG-a (zračnih jastuka)

Trenutno u servisu “Mehanika” je akcija punjenja i servisa klima. Po najkvalitetnijim standardima i propisima i po veoma povoljnoj cijeni napunite ili servisirajte klimu vašeg vozila.

Za rezervaciju vašeg termina možete nas pronaći u “Milerovoj” ulici u Lukavcu preko puta “Vile”; ili jednostavno pozovite na sljedeće brojeve: 061 938-326 061 185-549. Možete nas kontaktirati i putem facebook stranice: Auto servis Mehanika.

Također nam možete pisati i na naš mail: eldarmehanika@gmail.com, ili nas možete posjetiti na web stranici: www.asmehanika.com

Kategorije
LUKAVACSPONZORISANI ČLANAK

POVEZANI ČLANCI