VIDEO: Pogledajte priču o ženi iz Banovića čiji se život prerano ugasio: Njenih šest maliśana nikada više neće osjetiti toplinu majčinog zagrljaja

Nekada vam život ne može pružiti sve što želite… Nezadovoljni, u određenom periodu, poželite nešto što je u tom trenutku nemoguće, ali opet želite više.

Brojni su oni koji su se sa ovakvim pričama javljali redakciji emisije „Ispuni mi želju“ jer su, nakon što su vidjeli samo jednu gorčinu života iz nekog bosanskog doma, kazali sebi da uvijek ima gore. Da uvijek ima onih koji bi da imaju ono čime smo danas nezadovoljni – bili presretni.

„Ispuni mi želju“ je najveći humanitarni projekat koji realizira Hayat TV. I do sada smo vidjeli na stotine priča, čuli vapaje onih koji trebaju pomoć, onih koji se više „ni za slamku ne mogu uhvatiti“ da bi im bilo bolje. Vidjeli ste stotine priča, ali ona koju možete pogledati večeras u 21 sat u „Ispuni mi želju“ , pokazuje da uvijek od strašnog ima postoji tragičnije..

Sva bol jedne porodice stala je u jednoj priči… I opet neispričana do kraja… Kraja koji nikako ne može imati sretan završetak… Bar ne u slučaju Nevzete Ribić, 30-godišnje žene heroja iz Banovića koju je na kraju „pokosila“ paklena bolest. Neizlječiva bolest prekinula je Nevzetin mladi život.

Prekinula je toplinu majčinog zagrljaja kojeg je ostalo željno njeno šestero djece. Šest mališana, od kojih najmlađa beba ima samo 2 mjeseca, ostalo je bez majke. Oni više nikada neće sjesti u mačino krilo, osjetiti njezinu ljubav…

Oni više nikada neće zaspati bez umirujućeg majčinog zagrljaja… Tu ljubav niko i nikada ne može njima nadoknaditi.

Teška sudbina zadesila je šestero Nevzetinih „pilića“, njenog oca… Svaki put, veli nam njen otac, njegovo srce puca kada pogleda njih šestero… I tada ponovo bude svjestan da više nikada neće reći: „Mama“…

Ovo je priča o jednoj napaćenoj bosanskoj žene koja je bila bolesna kada je ostala u drugom stanju. O njoj niko nije vodio brigu, a ona nije imala nikakve šanse da se izbori za sebe. I takva bolesna je rodila i umrla nakon dva mjeseca.

Ovu tešku priču zbog koje bi i kamen zaplakao, gledajte večeras u 21 sat u emisiji „Ispuni mi želju“ Hayat TV-a.

Izvor: hayat.tv

Kategorije
OKO NAS

POVEZANI ČLANCI