DOGAĐAJ GODINE U CAFFE SAGITTARIUS: Modna revija oduševila sve prisutne! (FOTO)

Sinoć (28.12.2016) u Tuzli u kafeteriji Sagittarius održana je četvrta godišnjica kafeterije tokom koje je upriličena glamurozna modna revija.

Svjetlana Vuković – Ceca poznata BH dizajnerka sa svojim gostima također dizajnerima Diaz Kovom, Belmom Ljubović (Studio Belma) i Belmom design pokazali su publici svoje kreacije. Sve je bilo na vrhunskom nivou a ugostili su modele čak iz Hrvatske, Sarajeva, Zenice i sa našeg kantona.

Svjetlana Vuković Ceca predstavila se sa svečanim haljinama, dok su studio Belma i Diaz Kova predstavili unikatne torbe, kapute i ponča. Belma Dizajn pokazala je da je jedna od najboljih majstorica za izradu također unikatnog nakita.

Voditelj programa bio je Samir Rich čije su se članice plesnog studija Rich također pokazale na sceni.

Kafeterija Sagittarius sve goste počastila je bezalkoholnim koktelima Monin, čiji je zastupnik firma Frutela iz Banja Luke, a također i tortom koju su napravili ”Vesele torte” iz Tuzle. Set-up pobrinuo se da modna scena izgleda svjetski a direktorica Melisa Kuduzović zahvalila se i ostalim partnerima ovog projekta, Frizersko Kozmetičkom salonu DIVA iz Tuzle, šminkerici Arneli Islamović i MK Beauty studiu.

Gosti su oduševljeni revijom i prokomentarisali su da je ovaj događaj bio događaj godine!

Kategorije
NIGHTLIFE

POVEZANI ČLANCI