Firma “Elin Motors Bosnia” donirala sportsku opremu ŠF “Beta Club Tango” Lukavac

Kompanija “Elin Motors Bosnia” sa sjedištem u Ljubačama, Općina Živinice obdradovala je omladinski pogon škole fudbala “Beta Club Tango” Lukavac tako što im je na današnjem treningu donirala kompletnu sportsku opremu.

Ispred ove uspješne firme, garnituru sportskih dresova, šorceva i štucni uručio je lukavčanin Eldin Suljkić inače zaposlenik u firmi “Elin Motors Bosnia”.

” Mnogo mi je drago što je upravo firma u kojoj ja radim na neki način uspjela da obraduje ove mališane i iskreno se nadam da će im ova oprema biti od koristi u narednom periodu njihovog rada” – kratko je kazao Eldin.

Šef omladinskog pogona Beta Cluba, Amir Imamović izrazio je veliko zadovoljsto ovom vrijednom donacijom, te nije krio riječi hvale za pomenutu firmu.

” Ovom prilikom želio bih da se zahvalim firmi “Elin Motors Bosnia” i našem Eldinu na ovoj donaciji.  Sportska oprema uvijek je dobro došla, tako da je ovo jedan lijep i koristan poklon za naš omladinski pogon koji će nam sasvim sigurno dobro poslužiti. Još jednom iskreno hvala firmi “Elin Motors Bosnia”, s kojom se nadam da ćemo i u budućnosti nastaviti saradnju. – rekao je šef omladinskog pogona ŠF Beta Club Tango – Amir Imamović.

Inače, za one koji ne znaju “Elin Motors Bosnia” je firma iz Austrije koja je otvorila svoju kćerku firmu u BiH, u industrijskoj zoni Ljubače u Živinicama, koja trenutno zapošljava preko 100 radnika i koja sa dosta uspjeha posluje kako u BiH tako i van granica naše države.

Kategorije
SPORT

POVEZANI ČLANCI