FK Radnički Lukavac: Lukavački mediji složni i ujedinjeni za Radnički

Večeras je u prostorijama FK Radnički Lukavac, na zahtjev PR službe održan sastanak sa predstavnicima medija sa općine Lukavac.

Sastanak sa medijima otvorio je PR ekipe sa “Jošika”- Sadik Sinanović koji se zahvalio svima na odzivu i kazao kako se nada u budućnosti što boljoj saradnji sa svim medijima sa naše općine.

Sinanović je dodao i sljedeće:

“Pažljivo smo saslušali i prijedloge predstavnika medija, te smo jednim razumnim dogovorom obećali da će uslovi za izvještavanje i praćenje naših utakmica, ubuduće za naše kolege biti povoljniji. Jasno smo odredili i način na koji će novinari biti akreditovani za domaće utakmice, te naše buduće aktivnosti koje ćemo svakako zajedno provoditi.

Ono što posebno želimo naglasiti je jasna poruka koju smo zajedno sa našim kolegama, poslali javnosti. Novinarsko rivalstvo koje je prisutno u svim medijima, će u slučaju FK Radnički biti u potpunosti zaboravljeno, te ćemo u saradnji sa našim kolegama zajedno krenuti u projekat vraćanja imidža našem klubu.”

DSC_0443

Sadik je se na kraju još jednom iskreno zahvalio svima, te izrazio zadovoljstvo dogovrenim stavkama na večerašnjem sastanku.

Redakcija portala Zona047.ba koja je također boravila na ovom sastanku će svakako u budućnosti pratiti i podržavati Radnički, te da ćemo dobru saradnju u narednom periodu svakako podići na jedan viši nivo.

Naredni sastanak PR službe i predstavnika medija zakazan je za srijedu, 01.03.2017 god; od 17:00 sati, kada će se na istom mjestu zakazati PRESS povodom početka proljetnog dijela sezone u 1.ligi FBiH.

Sastanku su prisustvovali sljedeći predstavnici medija: Midhat Sarajlić i Nermin Omerović, (RTV Lukavac); Ermin Ribić (Lukavački.ba), Sadik Sinanović (Sodalive.ba) i Muris Mehinović (Zona047.ba).

Kategorije
SPORT

POVEZANI ČLANCI