Lukavac: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Lukavac i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresovane osobe nastanjene na području općine Lukavac da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i općina Lukavac učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje biznise predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to identificira potreba.

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 05.02.2018. godine u prostorijama općine Lukavac, šalter sala. Detaljnije informacije o načinu i uslovima prijave, kao i prijavni obrazac su dostupni na sljedećim linkovima:

Javni poziv Lukavac

Formular za prijavu

Kategorije
LUKAVAC

POVEZANI ČLANCI