Lukavčani u humanoj misiji: Maturantici slabijeg imovinskog stanja poklon paket za matursko veče

Maturalna zabava, za sve srednjoškolce je kruna na cjelokupno srednjoškolsko obrazovanje.

Današnje maturalne zabave iziskuju mnogo troškova, a mnogi nisu u mogućnosti da ostvare željeno. Međutim Lukavčani dobrog srca će se pobrinuti da jednoj djevojci, koja iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti da svoju maturu dočeka, onako kako je kao mala djevojčica zamišljala, te da se na njen dan osjeća kao princeza.

Poklon paket sadrži: Svečanu haljinu za koju će se pobrinuti Butik Divana, za svečanu frizuru će se pobrinuti Frizerski salon Omar Lukavac. Uz predivnu haljinu i frizuru jednu od djevojaka će da krasi i svečana torba koju poklanja PuPi Bags, a svečane cipele poklanja La Boutique Lukavac. Magic brows by Arcie pobrinut će se za uređivanje obrvica i šminkanje, a za nadogradnju noktiju Renata Nails. Za nakit koji će krasiti jednu od djevojake pobrinut će se Šarene Džidže. Da ovo sve bude zabilježeno pobrinut će se A&M Photography.

„Hvala do neba divnim osobama koji su jedni od onih koji nikad ne odustaju. Svoju energiju prenose, a za svaku ideju voljno pristanu, bez ikakvog pogovora. Oni su prihvatili da budu oni koji donose osmijeh, lijepu riječ, poklon i pozitivnu priču. Svijet voli takve, ja ih obožavam. Istinski sam zahvalna i sretna što ćemo zajedničkim snagama nekoga usrećiti, nasmijati i provesti divno vrijeme s našom ljepoticom“, istakla je Arnela Islamović inicijatorica ove akcije.

„Naša buduća drugarica nam se moze javiti na moju stranicu, ili bilo koju drugu koja je ovdje navedena. Sve ostaje u tajnosti. Nemojte se ustručavati, život je nepredvidiv, a nebo nas je stvorilo da bi uzajamno pomagali jedni drugima.“

Kategorije
LUKAVAC

POVEZANI ČLANCI