NAJAVA: Centralni skup “Pametno biraj, petlji nije vjerovati”

Nakon što je jučer u Sportskoj dvorani u Lukavcu održan skup podrške trenutnom načelniku općine Edinu Deliću (SDP) pod nazivom “Imaj petlju, reci ne”, sutra će u velikoj sali Doma kulture u Lukavcu završnu riječ oko opoziva općinskog načelnika održati i OO Stranke demokratske akcije pod nazivom “Pametno biraj, petlji nije vjerovati”, a početak je zakazan za 19:00h.

Aktivnosti oko opoziva trenutnog načelnika i predsjednika lukavačkog SDP-a, Edina Delića, polako se privode kraju. U proteklom periodu održan je niz radnih sastanaka u svim lukavačkim mjesnim zajednicama, a na kojima su građanima predstavljeni razlozi pokretanja opoziva.

Uporedo sa održavanjem radnih sastanaka, održano je i nekoliko tribina, na kojima se članstvu, simpatizerima i zainteresovanim građanima, obratilo rukovodstvo stranke.

Završna, centralna tribina održat će se u petak, 11.05.2018. godine u VELIKOJ SALI lukavačkog Doma kulture, sa početkom u 19:00 sati.

Na centralnom skupu osim obraćanja rukovodstva OO SDA Lukavac, očekuje se i obraćanje visokih funkcionera SDA sa viših nivoa vlasti.

Ovo prilikom pozivamo sve simpatizere, članove i aktiviste SDA, ali i zainteresovane građane, da svojim prisustvom uveličaju završni skup pred referendum.

Napominjemo da će se referendum o opozivu općinskog predsjednika SDP Lukavac, održati u nedjelju, 13.05.2018, godine! Biraj pametno, petlji nije vjerovati. DA! – stoji u saopštenju OO SDA Lukavac.

Kategorije
LUKAVAC

POVEZANI ČLANCI