Nastava u školama na području TK počinje 29. januara

Nastava u drugom polugodištu školske 2017./2018. godine u osnovnim i srednjim školama na području Tuzlanskog kantona počet će u ponedjeljak, 29. januara,  potvrdio je Feni ministar obrazovanja i  nauke  TK-a Zlatan Muratović.

“Po informacijama kojima raspolažemo konkursna procedura za prijem zaposlenika u osnovnim i srednjim školama TK-a završena  je bez većih problema, te se očekuje da će nastavnici biti na svojim radnim mjestima u ponedjeljak” navodi Muratović.Nastava u drugom polugodištu školske 2017./2018. godine u osnovnim i srednjim školama na području Tuzlanskog kantona počet će u ponedjeljak, 29. januara,  potvrdio je Feni ministar obrazovanja i  nauke  TK-a Zlatan Muratović. “Po informacijama kojima raspolažemo konkursna procedura za prijem zaposlenika u osnovnim i srednjim školama TK-a završena  je bez većih problema, te se očekuje da će nastavnici biti na svojim radnim mjestima u ponedjeljak” navodi Muratović. INastava u drugom polugodištu školske 2017./2018. godine u osnovnim i srednjim školama na području Tuzlanskog kantona počet će u ponedjeljak, 29. januara,  potvrdio je Feni ministar obrazovanja i  nauke  TK-a Zlatan Muratović. “Po informacijama kojima raspolažemo konkursna procedura za prijem zaposlenika u osnovnim i srednjim školama TK-a završena  je bez većih problema, te se očekuje da će nastavnici biti na svojim radnim mjestima u ponedjeljak” navodi Muratović.

Isitiče i da ne bi trebalo biti problema kada je u pitanju zagrijavanje školskih objekata te da je sve spremno za početak drugog polugodišta.

Na području Tuzlanskog kantona je 88 osnovnih i 32 srednje škole.

Kategorije
OKO NAS

POVEZANI ČLANCI