New face 2018. godine: Lukavčanka Melisa Nukić u užem izboru kandidatkinja za finalni izbor ljepote

Dvadesetjednogodišnja Melisa Nukić iz Poljica, opština Lukavac učestvovat će 23.februara na finalnom izboru ljepote BiH, pod nazivom "New face 2018", a koje će se održati u Gračanici u Shopping centru Etna od 19:00h.

Melisa ima kao što smo već rekli 21. godinu. Završila je “Gimnaziju” sa odličnim uspjehom. Bavi se manekenstvom duži niz godina, te je učestvovala na više takmičenje širom BiH na kojim je često uzimala i najviše nagrade.

Melisa se također pojavljiva u spotovima poznatih estradnih ličnosti. Pa je tako sudjelovala u spotu popularne estradne zvijezde Mirze Selimovića u pjesmi “Sto kafana”.

Također imala je ulogu i kod jednog od najpopularnijih estradnih izvođača sa naših prostora Amara Gileta Jašarspahića i to u spotu za pjesmu “Imam samo jednu želju”, spota koji je sniman na Jezeru Modrac.

Posljedni svoj angažman Melisa je također imala u jednom muzičkom sportu. Ovoga puta Melisa je imala jednu od glavnih uloga u spotu sve više popularnije pjevačice Tamare Milutonović, a pjesma se zove “Hajde da zažmurimo”, koja je također snimana u našem gradu.

Melisa kaže za sebe da je ponosna što je mogla sudjelovati u svim tim projektima, te se iskreno nada da će i u budućnosti imati priliku surađivati sa estradnim ličnostima.

Što se tiče “Finalnog Izbora ljepota” koji će se održati krajem ovog mjeseca u Gračanici, Melisa ima visoka očekivanja, te se nada da bi se mogla naći u vrhu odabira stručnog žirija.

Potencijala ovoj mladoj manekenki sigurno da ne manjka, a šta će stručni žiri kazati ostaje nam da vidimo 23.02.2018 god.

 

 

Kategorije
LUKAVACU Fokusu

POVEZANI ČLANCI