Plesna škola “Čarolija” proslavila svoj 3. rođendan (FOTO)

Plesna škola “Čarolija” koju su osnovale sestre Mirna Ohranović i Irma Ohranović-Morankić, sinoć su proslavile svoju treću godinu rada i postojanja.

Svoj prvi čas plesa škola je održala 11.01.2015; godine u sali Doma kulture Lukavac, tako da su jučer zajedno sa svojom plesnom ekipom proslavile treći rođendan. Mlade sestre su izjavile da su jako ponosne na dosadašnji rad i uspjeh svoje plesne škole i da uživaju u radu sa svojim plesačicama koje svaki dan sve više napreduju i to ih dodatno nadahnjuje i raduje.

Njihove članice se bave latinoameričkim i standardnim plesovima te su učesnice mnogih takmičenja na području BiH, na kojima pokazuju odlične rezulate te se kao gosti pojavljuju sa plesnim koreografijama na raznih događajima.

Svoj treći rođendan su veselo i zasluženo proslavile uz muziku, ples, tortu i šampanjac.

Mi se iskreno nadamo se da će ova plesna škola egzistirati još mnogo godina, jer je prva koja je osnovana baš u gradu Lukavcu i jako doprinosi kulturi i razvoju djece.

Redakcija portala Zona047.ba čestita treći rođendan plesnoj školi “Čarolija” i želi im mnogo uspjeha u njihovom daljem radu.

 

Kategorije
LUKAVAC

POVEZANI ČLANCI