Regruteri američke kompanije “Flour”ponovo stigli u Tuzlu

Ponovo su aktuelni odlasci na privremeni rad u Afganistan posredstvom američke kompanije Fluor čiji su regruteri stigli u “Hotel Tuzla” kako bi obavili ugovorene intervjue sa osobama koje su putem njihove web stranice ranije  aplicirali za posao.

Svi koji nisu uspjeli da se “dokopaju” Bliskog Istoka proteklih godina i tako zarade nešto novca za bolji život, ponovo imaju šnasu. Naime, prema informacijama regruteri američke kompanije Fluor stigli su u Tuzlu prije Nove godine i u narednim danima će obavljati razgovore sa kandidatima za posao u Afganistanu.

Kompanija Fluor se već godinama bavi podrškom američke vojske u Afganistanu ali i širom svijeta. U posljednjih nekoliko godina vršile su se brojne regrutacije u Tuzli, Skoplju i Sarajevu, a u proteklih 5-6 godina ova kompanija je zaobišla naše prostore ali i brojne radnike vratila kući kao višak radne snage. Međutim, značajan broj građana BiH posebno sa područja TK posljednjih mjeseci posredstvom američke kompanije Fluor ponovo otišao je u Afganistan gdje će raditi u vojnim bazama kao logistička podrška.

Ono što je karakteristično za kompaniju Flour jeste činjenica da su plate za naše standarde više nego odlične kao i česti godišnji odmori kada putujete kući. Ukoliko ste zainteresovani za posao u ovoj kompaniji sve što treba da uradite jeste da napravite svoj profil na zvaničnoj stranici kompanije “Flour”, izvršite Upload vašeg CV-ja, Biografije, Rezimea i aplicirate za željene poslove koji se nude i čekate poziv na intervju “Face to Face”.

Ukoliko zadovoljavate sve potrebne kriterije za određeno radno mjesto, posjedujete iskustvo za određenu poziciju i naravno da imate malo sreće regruteri će vas pozvati i obavjestiti o daljnjem postupku.

Kategorije
OKO NAS

POVEZANI ČLANCI