SKISO Sinovi Bosne: Pismo podrške kapitenu Erminu Jusufoviću

Na našu mail adresu stiglo je pismo podrške za Ermina Jusufovića, iz kluba invalida SKISO “Sinovi Bosne” Lukavac. Ermin je inače u Sinovima Bosne kapiten i najbolji igrač, a pismo vam prenosimo u cijelosti.

“Sportski Klub Invalida Sjedeće Odbojke “Sinovi Bosne” Lukavac povodom otkaza našem kapitenu Erminu Jusufoviću upućuje pismo podrške.

Davne 1998 god; postao si članom našeg kluba i kroz sve godine na sportskim terenima si dostojanstveno branio boje našeg kluba, promovisao na najbolji način našu općinu, te na međunarodnom nivou i sportskim terenima izgarao za državu Bosnu i Hercegovinu kao njen reprezentativac u sjedećoj odbojci.

U historiji grada ostati će upisano da su članovi Sinova Bosne prvi donijeli: Paraolimpijske, Svjetske i Evropske medalje među kojima je tvojih: (dvije paraolimpijske i dvije srebrene, tri svjetske zlatne i jedna srebrena, osam evropskih zlatnih..)

Prema zakonu o sportu u BiH tvoji rezultati su najvrjedniji u historiji općine i niko ih nikad neće moći osporiti, a nadamo se da će ih novi naraštaji Lukavačkih sportista nadmašiti.

Znamo da tebi i tvojoj porodici nije lahko, ali ćemo u skladu sa svojim mogućnostima uložiti maksimum napora da rješimo pitanje tvoje egzistencije.

Sportski pozdrav,

S poštovanjem,

U potpisu predsjednik SKISO “Sinova Bosne” – Vehbija Tokić.

Pismo podrške Erminu Jusufoviću

Kategorije
LUKAVAC

POVEZANI ČLANCI