Tri nova fudbalera potpisala za Radnički!

U Fudbalskom klubu Radnički radi se na slaganju igračke križalje, kako bi se u što jačem sastavu dočekao proljetni dio prvenstva u 1. Ligi FBiH.

Pored dolaska Elbisa Šabića, Lazar Kalajinovića i Stefana Udovičića, ekipu Milenka Bošnjakovića danas su pojačala još tri igrača.

Najzvučnije pojačanje je Mladen Stjepanović. Nakon što je u januaru potpisao ugovor sa Slogom iz Simin Hana, jučer je došlo do raskida ugovra, prije nego je i upisao debi za tuzlansku ekipu, a danas je dogovorio prelazak u Radnički. U dosadašnjoj karijeri nastupao je Zvijezdu, Bratstvo, Slogu Ljubuški, GOŠK, Jedinstvo, te Rudar iz Ugljevika.

Osim Stjepanovića, Radnički su pojačali i Armin Imamović, nekadašnji defanzivac Čelika, i Tarik Šahović, nekadašnji fudbaler najmlađeg sarajevskog premijerligaša Olimpika.

Takmičenje u okviru 1. Lige FBiH, Radnički započinje 03. marta gostovanjem u Kaknju, kod ekipe Rudara, a pravo nastupa za Radnički neće imati Kasumović koji je u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva zaradio crveni karton.

Kategorije
SPORT

POVEZANI ČLANCI