Vašar 2018: “Club America” vas poziva na ludu zabavu tokom tri noći Vašara

Danas i zvanično počinje 157. tradicionalni i najstariji Vašer/Sajam u Puračiću. Vašer traje tri dana (od 12.10-14.10.2018) i koji je glavno okupljanje kako prodavača sa lukavačke opštine tako i iz cijele Bosne i Hercegovine. Na Vašeru možete pronaći bukvalno sve što poželite, jer “veće pijaca” ne postoji u BiH.

Od mjesta gdje počinje vašar, pa sve do zabavnog parka, ukoliko samo hodate i ne zastajete kod štandova, potrebno vam je najmanje pola sata pješačenja. Ukoliko zastajete ili kupujete, onda dodajte i to vrijeme.U svakom slučaju, vrijedi prošetati jednom od najstarijih vašarskih manifestacija u Evropi. Za svakog, ama baš svakog, reći će domaćini, ponešto ima.

Mi Vam preporučujemo da u narednim danima posjetite “Club America” koji u danima Vašera svim posjetiocima kluba nudi ljubaznu uslugu, najeftinije cijene pića i svakako dobar provod.

“Club America” u toku dana vam nudi odmor od napornog pješačenja po Vašeru uz topao čaj, kafu, sok ili neko ljuto piće. Za večernje dane ove manifestacije vlasnik kluba objezbjedio je i muziku uživo i to za sve tri noći Vašera. Za dobru i ugodnu atmosferu tokom tri večeri biti će zadužen “Classic Band”.

Također treba napomenuti da će od prvog dana Vašera ponovo u funkciji biti i renovinara “Diskoteka Amerika”. Diskoteka će za sve posjetioce biti otvorena od 19:00h pa sve do kasnih jutarnjih sati.

Iz Cluba i Diskoteke America pozivaju vas na ludu i nezaboravnu žurku tokom tri dana, uz mnoštvo iznenađenja.

 

Kategorije
LUKAVAC

POVEZANI ČLANCI