ZADNJA STEPENICA DO PREMIJER LIGE: Sedmica dočekuje Ilijaš!

Ekipa OK 7 Lukavca lider Superlige FBiH, u okviru 19. kola, u subotu od 19:00h dočekuje direktnog konkurenta za ulazak u Premijer ligu, ekipu OK Ilijaš. “Sedmica” je u dosadašnjem toku lige jedini poraz pretrpila baš od ekipe Ilijaša i to rezultatom 3:1. Nakon tog poraza ekipa 7 Lukavca nije izgubila niti boda, te spremna dočekuje konkuretne na domaćem terenu.

“Izuzetno respektujemo ekipu iz Ilijaša. Oni su veoma iskusna ekipa koja je prošle godine igrala Premijer ligu. Međutim, ja vjerujem u svoje momke, te da će oni ozbiljnim pristupom utakmici te isto tako i igrom, dovesti Premijer ligu opet u Lukavac, gdje je ovom gradu i klubu mjesto” rekao je Alen Džambić, trener Sedmice.

Da li ova generacija mladih odbojkaša koja već duži niz godina trenira i igra zajedno, uz par starijih iskusnijih igrača može dostići plasman u Premijer ligu, ostaje da vidimo u SUBOTU, u Sportskoj dvorani Lukavac, od 19:00h.

Ovom prilikom uprava i igrači 7 Lukavca pozivaju sve ljubitelje odbojke, navijače i simpatizere, da dođu i podrže ekipu i da šansu ove generacije pretvore u uspjeh. Igrači se nadaju da će svojim navijačima vratiti pobjedom, te nadamo se i krajnjem plasmanu u Premijer ligu.

SVI U DVORANU !!!

Kategorije
SPORT

POVEZANI ČLANCI